Darbuotojų duomenų tvarkymo politika

Darbuotojų duomenų tvarkymo politika

Bendrosios nuostatos

 

Mes, pagal Lietuvos Respublikos įstatymus įsteigta UAB „Apsaugos komanda“, šia darbuotojų asmens duomenų tvarkymo politika (toliau – Duomenų tvarkymo politika) nustatome pagrindines gaires ir nuostatas, kurių mes įsipareigojame laikytis ir vykdyti tvarkydami mums patikėtus ar kitaip surinktus savo darbuotojų ir (ar) siekiančių pas mus įsidarbinti asmenų asmens duomenis.

 

Šioje Darbuotojų asmens duomenų tvarkymo politikoje pateikiami glausti atsakymai į tokius klausimus:

 

 

Ši Darbuotojų asmens duomenų tvarkymo politika parengta vadovaujantis 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentu (ES) Nr. 2016/679 (toliau – Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu ir kitais asmens duomenų apsaugai taikytinais teisės aktais.

 

Mes pasiliekame teisę bet kada vienašališkai savo nuožiūra keisti šią Darbuotojų asmens duomenų tvarkymo politiką paskelbdami naują jos tekstą savo interneto svetainėje.

 

Kokiais duomenų tvarkymo principais mes vadovaujamės?

 

Tvarkydami asmens duomenis mes įsipareigojame vadovautis Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 5 straipsnyje įtvirtintais su asmens duomenų tvarkymu susijusiais principais, pagal kuriuos asmens duomenys turi būti:

 

  • duomenų subjekto atžvilgiu tvarkomi teisėtu, sąžiningu ir skaidriu būdu;
  • renkami nustatytais, aiškiai apibrėžtais bei teisėtais tikslais ir toliau netvarkomi su tais tikslais nesuderinamu būdu, išskyrus Bendrojo duomenų apsaugos reglamento numatytas išimtis;
  • adekvatūs, tinkami ir tik tokie, kurių reikia siekiant nusistatytų tikslų;
  • nuolat tikslūs ir prireikus atnaujinami;
  • laikomi tokia forma, kad duomenų subjektų tapatybę būtų galima nustatyti ne ilgiau, nei tai yra būtina iš anksto nusistatytais tikslais (su Bendrajame duomenų apsaugos reglamente numatytomis išimtimis);
  • tvarkomi tokiu būdu, kad taikant atitinkamas techninis ar organizacines priemones būtų užtikrintas tinkamas asmens duomenų saugumas, įskaitant apsaugą nuo duomenų tvarkymo be leidimo arba neteisėto duomenų tvarkymo ir nuo netyčinio praradimo, sunaikinimo ar sugadinimo.

 

Kokius duomenis ir kokiems tikslams mes renkame?

 

Priklausomai nuo duomenų tvarkymo tikslų mes, pasiremdami Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalyje numatytomis nuostatomis, renkame ir tvarkome tokius žemiau nurodytus asmens duomenis.

 

Pretenduojančio įsidarbinti asmens duomenis

 

Pretenduojančio pas mus įsidarbinti asmens duomenis mes renkame turėdami tikslą įvertinti jo tinkamumą eiti atitinkamas pareigas ir galimybę sudaryti su juo darbo sutartį.

 

Šiuo tikslu mes prašome tokio asmens pateikti mums apie save bendrus duomenis (vardą ir pavardę, gimimo datą, duomenis susisiekimui (telefono numerį, elektroninio pašto adresą), pilietybę) ir tinkamumo pareigoms, į kurias pretenduojama, įvertinimui reikalingus duomenis (apie išsilavinimą ir kvalifikaciją, specialių teisių (vairuoti transporto priemones, laikyti ginklus, dirbti apsaugos darbuotojo pareigose ir kt.) turėjimą, darbinę patirtį, teistumus (teisės aktų numatytais atvejais, pavyzdžiui, siekiant įsidarbinti apsaugos darbuotoju), sveikatos duomenis ir kt.). Šių duomenų nepateikus pretendento galimybės įsidarbinti pas mus nebus vertinamos.

 

Rinkdami šiuos duomenis mes galime paprašyti pretendentui užpildyti ir pateikti mums atitinkamos formos anketas.

 

Pretenduojantis įsidarbinti pas mus asmuo savo nuožiūra gali pateikti ir daugiau asmens duomenų apie save. Tokiu atveju mes laikysime, kad gavome tokio asmens sutikimą tokių jo papildomai pateiktų duomenų tvarkymui aukščiau nurodytu tikslu (įvertinti jo tinkamumą eiti atitinkamas pareigas). Pretenduojantis bet kada gali atšaukti savo sutikimą dėl tokių duomenų tvarkymo. Tokių papildomų duomenų nepateikimas neužkerta kelio pretenduojančio įsidarbinti vertinimui.

 

 

Darbuotojų asmens duomenis

 

Darbuotojo asmens duomenis mes renkame ir tvarkome šiais tikslais:

 

  • darbo sutarties sudarymo, vykdymo ir apskaitos. Šiuo tikslu mes renkame ir tvarkome šiuos darbuotojų duomenis: vardą ir pavardę, gyvenamosios vietos adresą, gimimo datą, pilietybę, banko sąskaitos numerį (darbuotojui sutikus), socialinio draudimo numerį, išsilavinimą ir kvalifikaciją; teisės aktuose numatytais atvejais mes privalome tvarkyti duomenis apie asmens kodą ir (ar) sveikatą;

 

  • mūsų, kaip darbdavio, prievolių darbuotojui ir (arba) tretiesiems asmenims (įskaitant valstybės institucijas ir įstaigas), nustatytų atitinkamuose teisės aktuose, vykdymo. Šiuo tikslu mes renkame ir tvarkome šiuos darbuotojų duomenis (priklausomai nuo einamų pareigų): sveikatos duomenis, duomenis apie teistumus, šeiminę padėtį;

 

  • susisiekimui su darbuotoju ne darbo metu. Šiuo tikslu mes renkame ir tvarkome šiuos darbuotojų duomenis: gyvenamosios vietos adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą;

 

  • darbo funkcijų vykdymui. Šiuo tikslu mes renkame ir tvarkome šiuos darbuotojų duomenis: dalykinių pokalbių su mūsų klientais ir kitais interesantais įrašus, darbuotojo judėjimo ir buvimo konkrečioje vietoje konkrečiu laiku duomenis, darbo funkcijų vykdymui naudojamų telefonų duomenis (duomenis apie išeinančius ir gaunamus skambučius, jų trukmę ir kt.), dalykinio susirašinėjimo elektroniniu paštu duomenis, darbo vietų vaizdo įrašų duomenis.

 

  • mūsų patalpose esančių darbuotojų, klientų, kitų asmenų ir patalpų saugumo užtikrinimui. Šiuo tikslu kai kuriose mūsų patalpose vykdomas vaizdo stebėjimas ir įrašymas.

 

Darbuotojų asmens duomenis, reikalingus darbo sutarties sudarymo, vykdymo ir apskaitos, mūsų, kaip darbdavio, prievolių vykdymui ir susisiekimui su darbuotoju ne darbo metu, mes renkame tiesiogiai iš jo. Konkrečių asmens duomenų nustatymui mes prašome pateikti atitinkamus dokumentus arba pasidarome jų kopijas (pavyzdžiui, asmens tapatybę patvirtinančius dokumentus, vairuotojo pažymėjimą, kompetentingų institucijų ar asmenų išduotas pažymas apie teistumus arba sveikatą).

 

Darbuotojų asmens duomenis, reikalingus darbo funkcijų vykdymui, mes renkame tiesiogiai iš darbuotojų (pokalbiai telefonu) ir (arba) iš trečiųjų asmenų (buvimo vietos nustatymo paslaugų teikėjų, mobilaus ryšio teikėjų).

 

Išskyrus teisės aktų nustatytus atvejus, kai be atitinkamų duomenų įdarbinti draudžiama (pavyzdžiui pareigose, į kurias negalima priimti nepasitikrinusių sveikatą arba nepateikus duomenų apie teistumą), darbuotojas gali nepateikti savo asmens duomenų, kurie mums reikalingi mūsų, kaip darbdavio, prievolėms darbuotojui vykdyti (pavyzdžiui, apie savo šeiminę padėtį). Tačiau tokiu atveju darbuotojas gali užkirsti kelią sau pasinaudoti teisės aktuose numatytomis atitinkamomis teisėmis (pavyzdžiui, nepateikęs mums duomenų apie savo šeiminę padėtį, darbuotojas negalės pasinaudoti Darbo kodekse numatyta teise į papildomą atostogų laiką).

 

Detalesnė ir konkretesnė informacija apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama duomenų iš darbuotojo rinkimo metu.

 

 

Kaip ilgai mes tvarkome duomenis?

 

Tvarkydami asmens duomenis mes vadovaujamės principu, kad duomenys tvarkomi ne ilgiau nei tai yra būtina tais tikslais, kuriais jie yra tvarkomi. Duomenų tvarkymo terminai nustatomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos dokumentų ir archyvų įstatymu priklausomai nuo duomenų kategorijų, tvarkymo pagrindų ir tikslų.

 

Manydami, kad su konkrečiu darbuotoju (ar siekiančiu pas mus įsidarbinti asmeniu) gali kilti teisinis ginčas, mes su tokia asmeniu susijusius duomenis saugome visą galiojančiuose įstatymuose nustatytą atitinkamą ieškinio senaties terminą (priklausomai nuo galimo reikalavimo pobūdžio), jeigu jis yra ilgesnis už atitinkamų kitų teisės aktų nustatytą duomenų saugojimo (kitokio tvarkymo) terminą.

 

Pasibaigus duomenų tvarkymo terminams mes duomenis ištrinsime taip, kad jų negalima būtų atgaminti arba pakeisime taip, kad jų nebūtų galima susieti su konkrečiu fiziniu asmeniu.

 

 

Kam mūsų tvarkomi asmens duomenys gali būti atskleisti

 

Teisės aktų numatytais atvejais ir apimtimi mūsų tvarkomi darbuotojų asmens duomenys atskleidžiami arba gali būti atskleidžiami atitinkamoms valstybės institucijoms ir įstaigoms (pavyzdžiui, Valstybinio socialinio draudimo fono valdybai, teisėsaugos institucijoms jų teisėtu prašymu ir kt.), taip pat ir kitiems asmenims (pavyzdžiui, draudimo bendrovėms, antstoliams, advokatams ir kt.).

Lietuvos Respublikos dokumentų ir archyvų įstatymo numatytais atvejais mūsų turimi dokumentai su darbuotojų asmens duomenimis gali būti perduodami saugoti į atitinkamus valstybės archyvus.

Atitinkami mūsų tvarkomi darbuotojų asmens duomenys gali būti perduoti mūsų esamiems arba potencialiems klientams, jeigu jų prašymu mes turime pagrįsti ir įrodyti atitinkamą mūsų darbuotojų kvalifikaciją (dažniausiai tokių duomenų prašo iš valstybės arba savivaldybės biudžetų finansuojamos perkančiosios organizacijos).

 

 

Kaip mes užtikriname mūsų tvarkomų asmens duomenų saugumą

 

Siekdami apsaugoti mūsų tvarkomus duomenis nuo praradimo, neleistino naudojimo ar neteisėti pakeitimo, mes įgyvendinome atitinkamas organizacines ir technines priemones. Tačiau norime atkreipti dėmesį, kad jokios organizacinės ir (ar) techninės priemonės negali užtikrinti visiško duomenų saugumo.

 

Duomenų subjektų TEISĖS

 

Mes įsipareigojame gerbti Bendrajame duomenų apsaugos reglamente nustatytas duomenų subjektas teises:

  • žinoti (būti informuotas) apie savo duomenų tvarkymą (teisė žinoti);
  • susipažinti su savo duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi (teisė susipažinti);
  • reikalauti ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti asmens neišsamius asmens duomenis (teisė ištaisyti);
  • reikalauti sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti jų tvarkymo veiksmus (išskyrus saugojimą) (teisė sunaikinti ir teisė „būti pamirštam“);
  • reikalauti, kad asmens duomenų tvarkymas būtų apribotas;
  • į duomenų perkėlimą;
  • nesutikti, kad būtų tvarkomi asmens duomenys, arba bet kada atšaukti savo duotą sutikimą, kai tvarkymas pagrįstas duomenų subjektų sutikimu;
  • kitas asmens duomenų tvarkymui taikomų teisės aktų nustatytas teises.

 

Bet kokį su asmens duomenų tvarkymu susijusį prašymą duomenų subjektas gali pateikti mums elektroniniu paštu info@komanda.lt arba atsiuntęs prašymą pašto siunta  ar atvykęs į mūsų biurą žemiau nurodytu adresu.

 

Į visus su asmens duomenų tvarkymu susijusius prašymus mes įsipareigojame Bendrojo duomenų apsaugos reglamento nustatyta tvarka atsakyti per vieną mėnesį nuo prašymo gavimo.

Kaip įgyvendinti Teisę pateikti skundą dėl duomenų tvarkymo?

 

Dėl savo teisių tvarkant asmens duomenis įgyvendinimo duomenų subjektas bet kada gali kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną elektroniniu paštu duomenu.apsauga@komanda.lt.

 

Kiekvienas duomenų subjektas bet kada turi teisę apskųsti mūsų vykdomą jo duomenų tvarkymą, pateikdamas skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius, tel. 8 5 2712804, faks. 8 5 2619494, el. paštas ada@ada.lt,www.ada.lt). Kita vertus, mes branginame gerus santykius su visais asmenimis, todėl norime paskatinti duomenų subjektus, iškilus bet kokiems klausimams ar abejonėms, susijusiems su jų duomenų tvarkymu, nedvejojant iš pradžių kreiptis į mus.

Mūsų kontaktai

 

UAB „Apsaugos komanda“

Adresas Lakūnų g. 14B, Vilnius, Lietuvos Respublika

Tel. + 370 52300200, El. pašto adresas info@komanda.lt

Duomenų pareigūno el. pašto adresas duomenu.apsauga@komanda.lt.

Daugiau informacijos www.komanda.lt

Gaukite pasiūlymą